Split in 15 days - Exstretch by Annick Taillon EN

Go to content

Main menu:

For whom is this?
Anybody who wishes to be able to perform the 3 different splits.
What is it?
Contortion and rhythmic gymnastics training, an essential technique for every
performer who is more or less flexible.
In a few words...
DEEP STRETCHING THAT DOES MIRACLES!
MONTREAL [du 06 au 17 Janvier 2020]
MORNING

week 1

10h00-12h00

(2h/day)


week 2

10h00-13h00

(3h/day)


AFTERNOON
week 1
14h00-16h00
(2h/day)

week 2
14h00-17h00
(3h/day)


EVENING
week 1
19h00-21h00
(2h/day)

week 2
19h00-22h00
(3h/day)
La Caserne 3622 Rue Hochelaga, Montréal, QC H1W 1J1, Canada
Capacity limited to 10 people
Cost : 360 CAD ( Incl. Tx.) (25 hours)
PARIS [06-17 Avril 2020]
MORNING

week 1

10h00-12h00

(2h/day)


week 2

10h00-13h00

(3h/day)


AFTERNOON
week 1
14h00-16h00
(2h/day)

week 2
14h00-17h00
(3h/day)


EVENING
week 1
19h00-21h00
(2h/day)

week 2
19h00-22h00
(3h/day)
Centre National de Jazz Rick Odums
54 Rue de Clichy, 75009 Paris
Capacity limited to 10 people
Cost : 310 euros  (25 hours)
Back to content | Back to main menu